Mazak Hírek

január 2019

Fokozott termelékenység a Mazak VTC-800/30SR-rel

A Mazak rendkívül sokoldalú függőleges mozgóoszlopos megmunkálóközpontja, aVTC-800/30SR 5-tengelyes kontúrozásra is alkalmas, így akár repüléstechnikai vagy más, általános beszállítói megmunkáláshoz is ideális választás.

Tudjon meg többet

Kulcsrakész 5-tengelyes automatizáció a VARIAXIS i-300 AWC-vel

A Yamazaki Mazak VARIAXIS i-300 AWC (Automata Munkadarab Cserélő) egy kompakt szimultán 5-tengelyes automatizációs cella speciálisan a gyakran változó, kis szériás gyártás igényeire szabva, így ideális választás az orvosi műszer gyártás vagy űrtechnikai szektorok számára.

Tudjon meg többet

Magas terhelhetőségű, többfunkciós megoldás nagy munkadarabokhoz

Kifejezetten a sikeres i-széria kapacitásának továbbnövelésére tervezett Yamazaki Mazak INTEGREX i-500 többfunkciós gép eleget tesz az egyre fokozódó nagyméretű munkadarab megmunkálás pontossági igényeinek. Az INTEGREX i-500 nagy munkatérrel és többféle - akár 3 méterig terjedő - ágymérettel rendelkezik, hogy lehetővé tegye a különösen hosszú munkadarabok megmunkálását, valamint alap felszereltségének része egy 10"-os átmenő furatos tokmány is. Ezenkívül opcióban elérhető 12", 15" és 18"-os tokmány kialakítás is.

Tudjon meg többet