A Mazak eljárás

Kiváló minőségű - Korszerű - Nemzetközi

A szerszámgépeket „Anyagép”-nek hívják, mert szinte minden körülöttünk lévő termék gyártásával kapcsolatba hozhatók, és nagyon fontos szerepet játszanak „világ gyártás” alapjának megtartásában. Küldetésünk, hogy szerszámgépgyártóként gazdagabbá tegyük az emberek életét és hozzájáruljunk a társadalom fejlődéséhez olyan nagy teljesítményű szerszámgépek fejlesztésével és biztosításával, melyek kis idő alatt nagypontosságú munka elvégzésére képesek.

A Mazak vállalati filozófiája három alapvető elemre épül: „Kiváló minőségű”, „Korszerű” és „Nemzetközi”, és ezek az értékek támasztják alá a „világ gyártását” azáltal, hogy a gyártók igényeinek megfelelő szerszámgépeket kínálunk. Erőfeszítéseinket olyan termékek fejlesztésére összpontosítjuk, melyek áttörést hoznak a termelékenység növelésében. Világszerte több mint 83 technológiai és műszaki központot hoztunk létre, hogy globális szinten tudjunk tökéletes komplett megoldásokat biztosítani és gyors támogatást nyújtani.

Japán szerszámgépgyártóként az elsők között kezdtük meg a nemzetközi gyártást. Az Egyesült Államokban a Mazak Corporation vállalat létrehozását követően tovább bővítettük gyártóbázisunkat Nagy-Britanniában, Szingapúrban és Kínában, valamint tovább bővítjük Japánban lévő gyártókapacitásunkat is. Mi vagyunk az egyetlen szerszámgépgyártó, amelyik globális gyártási rendszert alakított ki. E helyi üzemekkel kiváló minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani, valamint szoros kapcsolatot építettünk ki az ügyfelekkel a kölcsönös bizalom alapján a világ minden táján.

A világ legjobb szerszámgépgyártójaként továbbra is válaszolunk az új kihívásokra. Megtiszteltetés számunkra, hogy a gépgyártáson keresztül „bárhol és bármikor” hozzájárulhatunk az emberek életének jobbá tételéhez.

A Yamazaki Mazak Corporation Chairman
Tomohisa Yamazaki

Vállalati profil

Yamazaki Mazak Corporation

A Yamazaki Mazak Corporation-t Japánban, Nagoyában alapították 1919-ben. Jelenleg világszerte több mint 8300 alkalmazottja van.

A Yamazaki Mazak 10 gyártóüzemmel rendelkezik, ezek közül 5 Japánban, továbbá az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Szingapúrban és Kínában működtet gyártóüzemet. A termékek között vannak többcélú gépek, CNC esztergálóközpontok, függőleges és vízszintes megmunkálóközpontok, lézervágógépek, rugalmas gyártórendszerek (FMS), CAD/CAM termékek és üzemi irányító szoftver.

A világban 83 technológiai és műszaki központból álló hálózat biztosítja a helyi alapú átfogó ügyféltámogatást. Európában a nagy-britanniai gyártóüzem ad helyet az európai csoport központjának is, amely több mint 900 ember és 15 technológiai és műszaki központ munkáját irányítja.

A Yamazaki Mazak Európa-szerte négy új technológiai központot épít stratégiai helyeken, hogy még több lehetőséget biztosíthasson az ügyfelek számára a Mazak legújabb technológiáinak és innovációink megismerésére.