ORBITEC

Az ORBITEC nagy alkatrészek megmunkálóközpontja, lehetőséget teremt összetett vagy a forgatáshoz túl nagy alkatrészek felületének valós esztergálására. A berendezések nagy mértékben csökkentik a beállási időt, és javítják a nagy, nehéz és esetlen munkadarabok létrehozását, melyek gyakran előfordulnak az energiaiparban. Költséghatékony, innovatív szeleptest-gyártó központként az ORBITEC berendezések egyetlen beállításban képesek a szelep alkalmazások több mint 75%-nak kivitelezésére a tűréshatárok betartása mellett.

Az ORBITEC berendezések szabadalmazott fejkialakítási technológiája lehetővé teszi különféle műveletek végrehajtását, ideértve a peremfelületek homlokesztergálását, kúpos furatok esztergafúrását, homlokmarást és végmarást, egyetlen alkatrész beállítással. A berendezés feje lehetővé teszi a forgástengely vonalának módosítását, hogy az esztergálás tengelyvonala szükség szerint pozícionálható legyen.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

  • Egyedülálló orsóház-kialakítás
  • Nagy alkatrészek precíziós megmunkálása
  • Nagy igénybevételű integrált orsómotor
  • Nagy átmérők esztergálása
  • Opcionális kétpalettás váltó és integrálás a PALLETECH rendszerbe más Mazak megmunkálóközpontokkal történő összekapcsoláshoz automatikus gyártócellákban
  Machine Name

ORBITEC 20

ORBITEC
Az Ön alkatrész gyártási folyamataihoz leginkább megfelelő Mazak megmunkálóközpont kiválasztásához keresse a Mazak helyi képviselőjét, vagy látogasson el valamelyik technológiai központunkba .