Új oktatási rendszer megújult tematikával

A Mazak Tréning Akadémia Oktatásainak Felépítése

Az új magyar Technológiai Központ létrehozásával a Mazak egy teljesen új szakmai oktatási rendszert vezet be Közép-Európában.

Három különböző szempontból szeretnénk segíteni a szerszámgép piacot. Mindenek előtt azon ügyfeleink számára nyújtunk szervezett oktatásokat, akik új gépeket vásárolnak tőlünk, első alkalommal. Számukra fejlesztettük ki a programozási oktatást, a gépbeállítási tréninget, valamint gyakorlati továbbképzéseinket.

Ezen felül a már régebb óta Mazak géppel rendelkező partnereink számára is ajánljuk továbbképzéseinket, ismereteik megújításának céljából. Többféle tréning és oktatási programot nyújtunk különböző gyártási szegmensben érdekelt ügyfeleink számára. Ezen az oktatáson ügyfeleink lehetőséget kapnak, hogy egymással is megosszák eddigi tapasztalataikat gépeink kezelésével kapcsolatban.

Egy egyedi "közös oktatási részleget", is kialakítottunk bemutatótermünkben, amely lehetőséget nyújt a hozzánk ellátogató partnereinknek, értékesítési munkatársainknak és alkalmazástechnológusainknak, hogy kellemes környezetben tekintsék meg gépeinket, termék bemutató videóinkat és legújabb fejlesztéseinket.

Amennyiben érdeklődik oktatási szolgáltatásaink iránt kérjük keressen minket a következő e-mail címen: applications@mazak.hu