Tanácsadási rendszer megújult tematikával

A Mazak Tréning Akadémia célja és felépítése

Az új magyar Technológiai Központ létrehozásával a Mazak egy teljesen új szakmai konzultációs rendszert vezet be Közép-Európában.

Három különböző szempontból szeretnénk segíteni a szerszámgép piacot. Mindenek előtt azon ügyfeleink számára nyújtunk szervezett tanácsadásokat, akik új gépeket vásárolnak tőlünk, első alkalommal. Számukra fejlesztettük ki a programozási konzultációt, a gépbeállítási tanácsadást, valamint gyakorlati továbbképzéseinket.

Ezen felül a már régebb óta Mazak géppel rendelkező partnereink számára is ajánljuk továbbképzéseinket, ismereteik megújításának céljából. Többféle konzultációs lehetőséget nyújtunk különböző gyártási szegmensben érdekelt ügyfeleink számára. Ezen az tanácsadásokon ügyfeleink lehetőséget kapnak, hogy egymással is megosszák eddigi tapasztalataikat gépeink kezelésével kapcsolatban.

Egy egyedi "alkalmazástechnológiai szimulációs részleget", is kialakítottunk bemutatótermünkben, amely lehetőséget nyújt a hozzánk ellátogató partnereinknek, értékesítési munkatársainknak és alkalmazástechnológusainknak, hogy kellemes környezetben tekintsék meg gépeinket, termék bemutató videóinkat és legújabb fejlesztéseinket.

Amennyiben érdeklődik konzultációs szolgáltatásaink iránt kérjük keressen minket a következő e-mail címen: applications@mazak.hu