Alkatrészek


Azonnali alkatrészszállítás.

Az Európában üzembe helyezett összes Mazak géphez a belgiumi Európai Alkatrészközpontban áll rendelkezésre az összes eredeti Mazak alkatrész azonnali szállítással.

 

 

 

 

 


Egyedülálló cikkszám rendszerünk biztosítja, hogy az alkatrészek 97%-a még a rendelés napján szállításra kerüljön. A belgiumi Európai alkatrészközpont mögött a Japánban működő alkatrész világközpont áll, mely több mint 50 000 cikkszámból tart készleten alkatrészeket több mint 1500 különböző Mazak modellhez.

 

 

 

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy alkatrész árajánlathoz ill. rendeléshez minden esetben kérjük a szerszámgépük / lézervágó berendezésük  6 jegyű gyári számát megadni. (Ez régebbi gépek esetében 5 számjegy.)

Amennyiben használt Mazak gépet vásárolt, gépét újra regisztráltatnia kell a Mazak rendszerében. Csak regisztrált géphez áll módunkban alkatrész utánpótlást vagy bármely szolgáltatást biztosítani.

Alkatrész utánpótlással, gépregisztrációval kapcsolatos kérdés esetén keresse alkatrészes részlegünket a lent megjelölt elérhetőségeken:

Telefonszám : +36-23-920-488

E-mail: service@mazak.hu