AZ iSMART GYÁR
A Mazak Industry 4.0 iránti elkötelezettsége nem csupán koncepció vagy törekvés.

Industry 4.0 iránti elkötelezettségünk túlmutat azon, hogy a SMOOTH Technológia formájában egyszerűen egy olyan platformot nyújtsunk, amely megvalósításának katalizátoraként működhet.

Sokkal inkább arról van szó, hogy elkötelezettek vagyunk iSMART gyáraink felépítése iránt, amelyek az Industry 4.0 elveket saját, termelést végző létesítményeinkben alkalmazzák.

Első iSMART gyárunk a japán Ogucsiban 2016-ban kezdett el teljesen az Industry 4.0 szerint működni, és további iSMART gyárakat tervezünk a japán Inabe területén és az egyesült államokbeli Kentucky-ban.

 

A CNC és Smooth Process Support (Gördülékeny Folyamattámogatás) gyárkezelő szoftver új generációja.
„SMART BOX” a gyár kiberbiztonságáért, elemzéséért és ellenőrzéséért.
A nyílt felhasználású, jogdíjmentes gyártási protokoll szabványosított definíciókkal, strukturált XML-fájlokban szolgáltat adatokat.

Az iSMART gyár koncepciója életre kelti az Industry 4.0 elveket a SMOOTH Technológia használatával, hogy a gyár műveleteinek, a termelés ütemezésének, a monitoringnak és a teljesítmény elemzésének minden aspektusát ellenőrzése alatt tarthassa, és mindig biztonságos környezetben osszon meg minden releváns információt.

A saját iSMART gyárainkban alkalmazott Industry 4.0 megoldásokból levonjuk a tanulságokat, és ezt a tudást arra használjuk, hogy az innováció motorjai lehessünk ügyfeleink számára. Új gépek, új CNC és új automatizálási rendszerek kapcsolódnak össze és ezzel nem csupán a termelékenységet segítik elő, hanem az Industry 4.0 elveit is keresztülviszik az egész ellátási láncon.