Automatizálás

A Mazak a rugalmas gyártórendszerek legnagyobb gyártója, több mint 27 év gyártási tapasztalattal rendelkezik.

A PALLETECH SYSTEM célja a termék életciklushoz, minimális gyártásközi készletekhez, just-in-time gyártáshoz és napjaink gyártási környezetének egyéb igényeihez szükséges rugalmasság biztosítása.

PALLETECH GYÁRTÓCELLA

A PALLETECH gyártócellát (1. szint) és a PALLETECH High Rise rendszert (2., 3. szint) ajánljuk az Ön termelési mennyiségének és költségvetésének megfelelően.

Továbbá a PALLETECH rendszer olyan kialakítású, hogy telepítés után a rendszer a későbbiekben az növekvő gyártási igényeknek megfelelően könnyen bővíthető legyen.

E-BOT CELLA

Az e-BOT Cell 720 havonta akár 720 órát is üzemelhet kezelőszemélyzet nélkül különféle munkadarabok megmunkálásával. Még a gyártott darabszám változása esetén is minimális beavatkozást igényel.

GANTRY ROBOTRENDSZER

A Gantry robotok nagyon hatékonyak anyagok automatikus betárazására és munkadarabok kitárazására huzamosabb ideig tartó kezelőszemélyzet nélküli üzemmódban.

ROBO SMART CELL AUTOMATIZÁLT RENDSZER

A Mazak ROBO SMART CELL (RSC-2) növeli a szerszámgép beruházás termelékenységét és rugalmasságát

ROBO SMART CELL (RSC-2) QUICK TURN SMART 200M

LÉZERES FMS

Bővíthető gyártócella

Rugalmas rendszerbővítés anyagkészletezők, további lézervágó gépek és kész munkadarab készletezők hozzáadásával válaszul a megnövekedett termelési igényekre.

SUPER TURBO-X 510 Mk lll G + bővíthető gyártócella.

Kompakt gyártócella

A polcokon 10 palettányi anyag és kész munkalap tárolható. A mikrokötések száma minimálisra csökkenthető, mer a kész munkalap a palettával kitárazásra kerül a készletezőbe.

OPTIPLEX 3015 II berendezéssel látható