1-2-3 Program - szerviz szolgáltatás 6% kedvezménnyel

Szerszámgépei hatékonyságának megőrzéséhez elengedhetetlen az időnkénti szervizelés – a Yamazaki Mazak új 1-2-3 támogatási programjának köszönhetően most megtakaríthatja a szervizköltségek egy részét.

Hogyan?

„1-2-3” programunk három egyszerű lépését követve akár 6%-ot is megtakaríthat a Mazak szerviz szolgáltatási számláiból:
1% kedvezmény, ha a szervizt és a pótalkatrészeket a Mazak Szerviz Applikáción keresztül igényli,
2% ha kitölti a szolgáltatást követő elégedettségi kérdőívünket, 
valamint további 3% ha az adott szerviz számlájának ellenértéke 14 napon belül beérkezik számlánkra.

A kedvezmények összeadódnak! Így összesen 6%-ot takaríthat meg.

Hogyan működik:

✔A számla kibocsátásától számított 21 napon belül ellenőrizzük az Ön által megtett lépéseket
✔ Kiszámoljuk a kedvezményt
✔ A következő szervizelésének számlájából levonjuk a kedvezmény összegét
Egyszerű, ugye?

Szerviz és Alkatrész Mobil Alkalmazásunk célja, hogy megkönnyítse Önnek a pótalkatrész-rendelést, a gépregisztrációt, illetve a géphiba lekérdezést és a szervizlátogatás igénylést. Töltse le Ön is ingyenesen az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

 

 

 

A kampányra vonatkozó feltételek: 

A kampány 2019.09.24.-ig érvényes.  A  kampányt a Yamazaki Mazak Central Europe sro Mo-i Fióktelepe szervezi. A kampány korlátozott időtartamra szól, és a szervező jogosult a feltételek megváltoztatására vagy a kampány megszüntetésére. A kedvezmény a visszaigazolás dátumától számított 6 hónapig érvényes. A kedvezmény kizárólag a megrendelt, és kifizetett szerviz szolgáltatásokra vonatkozik. A kedvezmény a visszaigazolást követő első megrendelt szolgáltatásra vonatkozik. 
A kedvezmény nem ruházható át másik szolgáltatásra vagy más kedvezményezettre. A kedvezményre való jogosultság csak akkor áll fenn, ha a kedvezményezett nem rendelkezik fennálló tartozással a szervező felé. Az akció nem vonatkozik a kiszállási díjra és az alkatrészekre.