A 100 éves Mazakot ünnepeljük

A Yamazaki Mazak 2019-ben ünnepli a szerszámgép-iparban eltöltött 100. évét, ezen mérföldkő alkalmából készítettük ezt az összefoglalót. Ha érdekli a Mazak története, itt átfogó információt kaphat róla, hogyan vált a Mazak a világ vezető szerszámgépgyártójává.  A 100 év alatt a Yamazaki Mazak az innováció erejét kihasználva szerszámgépek széles választékát fejlesztette ki. Az ügyfeleink  és szerszámgép felhasználóink számára történő  értékteremtő munkánkat a jövőben is folytatjuk, hogy ezzel is hozzájáruljunk a gyártóipar fényesebb jövőjéhez. Várakozással tekintünk az elkövetkező 100 év elébe.

A következő 100 évre tekintve

A Mazak iSMART Factory™ világát élve - minden nap csúcstechnológiás gyártókkal együttműködve - könnyű elfelejteni, hogy Sadakichi Yamazaki majdnem egy évszázada,  gyékényszőnyeg-szövésre specializálva alapította a Yamazaki Gyárat. A vállalat egy évtizeden belül kezdte meg első szerszámgépeinek gyártását, és nem sokkal később hivatalosan is megteremtette a márkát,  aminek jelentése mára eggyé vált az innovációval és minőséggel. A Yamazaki Mazak 100. évfordulóján visszatekintünk a múltra: újra és újra átalakítottuk az ipart olyan áttörést jelentő megoldásokkal, mint a többfunkciós, HYBRID és az 5-tengelyes megmunkálás. Narancssárga logónkra nézve az emberek tudják, hogy az egyet jelent a gyártási technológia legmagasabb minőségével, a 100 év sikerének eredménye. A 100. év küszöbén a múlt felé fordulás helyett inkább előre tekintünk az előttünk álló 100 évre és a jövőre, amit közösen építünk.

Ma olyan termékekkel járunk az élen, mint a Mazak SmartBox és a Mazak iSmart Factory. SMOOTH TECHNOLGÓIÁNK csúcstechnológiás megmunkálási lehetőségeket kínál felhasználóinknak olyan termékekkel, mint a SMOOTH Monitor AX és a SMOOTH PMC, míg szerszámgépeink sora olyan fejlett gyártási technológiákkal rendelkezik, mint a dörzshegesztés és multi lézeres felrakó hegesztés (LMD). Az idők folyamán automatizálási megoldásaink is  jelentős fejlődésen estek át, így csökkentve Európában és szerte az egész világon a megmunkáláson kívüli holtidőket . Mit hoz a megmunkálás jövője? Hogyan változtatjuk meg gépről gépre a világot? Kíváncsian várjuk, hogy kideríthessük, miközben közösen dolgozunk a további sikerekért.