Ismerje meg a CNC megmunkáló központok új szériáját!

VCP széria (VERTICAL CENTER PRIMOS) - gyors és kompakt függőleges megmunkáló központok a kisméretű munkadarabok 3- és 4-tengelyes megmunkálásához. Elérhető paletta cserélővel a magasabb termelékenységért.

VTC széria (VERTICAL TRAVELLING COLUMN) jellemzője az egyedülálló merevség és a dinamikus megmunkálás a fix asztalnak és a mozgó állványnak köszönhetően. A főorsók elérhetők egészen 18,000 fordulatig, HSK szerszám tartóval is. Ez a széria egy vagy osztott munkatérrel is elérhető, a munkatér megosztás opció segítségével. A legújabb SmoothX vezérlés versenyképes áron teszi lehetővé az 5-tengelyes megmunkálást.

Smooth Technológia

Elérhető Mazatrol Smooth C, valamint Smooth G vezérlővel is. Ennek a technológiának köszönhetően a gép jobb kezelői felületet, és rövidebb megmunkálási időt biztosít, valamint lehetővé teszi a vezérlő program további integrációját az általános üzemirányítási rendszerbe. Ez a technológia nagy áttörés a CNC vezérlések területén, mivel intuitív operációs rendszert használ, hasonlóan az okostelefonokhoz és tabletekhez.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha kérdése van, vagy szeretné, hogy képviselőnk felkeresse Önt, írjon nekünk az info@mazak.hu címre